Notícies

;
14 octubre 2009

L'Ajuntament convoca les beques per a l'adquisició de llibres de text

L'Ajuntament de Peníscola, per cinqué any consecutiu, convoca el període de sol·licitud de beques per a llibres de text.
Els sol·licitants han de reunir una sèrie de requisits com estar empadronats, almenys un any i no ser beneficiaris d'ajudes o beques per a la mateixa finalitat concedides per altres administracions o organismes públics.
La iniciativa, promoguda per la regidora de Cultura, Matilde Guzmán, compta amb un pressupost total de 20.000 € destinats al finançament de llibres de text per a escolars de 2n cicle d'Educació Infantil i per als cursos d'Educació Secundària. La presentació de les instàncies de sol·licitud de l'ajuda es podran realitzar fins al 16 d'octubre en el Registre general de l'Ajuntament.
Els sol·licitants de la beca per a alumnes d'educació infantil optaran a un total de 30 € per alumne, i els alumnes de secundària optaran a la beca de 110 €.
“La iniciativa ha tingut una excel·lent acceptació per part de la població i cada any els pares i mares que s'enfronten al pagament de totes les despeses que generen els xiquets i xiquetes en edat escolar veuran alleujada la seua inversió gràcies a aquesta ajuda de l'Ajuntament” afirmava la regidora de l'àrea, a la qual cosa afegia que “l'Ajuntament i la Regidoria tenen un compromís clar amb l'educació en el municipi”.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola