Notícies

;
30 septiembre 2009

L'Estació Nàutica estrena web

Aquest nou canal de comunicació activat per l'Estació Nàutica Benicarló-Peníscola, ja disponible a la xarxa “és un nou aparador de la nostra oferta turística orientat al client interessat en el producte nàutic”, tal i com valorava el president del Patronat Municipal de Turisme de Peníscola, Rafael Suescun, qui també apuntava que és molt interessant, tant per a l'oferta com per a la demanda, disposar d'aquest nou suport on-line on concentrar l'oferta d'activitats relacionades amb el turisme actiu i la nàutica.

La promoció de destinacions en aquest segment del mercat és un dels objectius dels dos municipis castellonencs que han integrat oferta, fortaleses i avantatges competitius en aquest projecte conjunt d'estació nàutica i que, a més, han presentat candidatura als Plans de Competitivitat amb la finalitat de promoure el turisme nàutic.

Les actuacions de l'Estació Nàutica Benicarló-Peníscola en aquest sentit “estan sent fonamentals” valorava Suescun, “des dels viatges de familiarització per a agents i operadors turístics, els viatges de premsa especialitzada, la presència en fires i fins i tot aquest nou portal web contribueixen al nostre posicionament com a destinació per als amants de les activitats nàutiques, cosa que considerem fonamental per a ser competitius”.

Concretament, la web pretén “ser una pàgina moderna amb un disseny fresc i que transmeta una imatge de turisme actiu, de qualitat, i amb distinció” assegurava Nacho Bosch, gerent de l'Estació. El seu contingut està estructurat en quatre apartats principals; activitats purament nàutiques centrades en el lloguer de velers, busseig o excursions marítimes i l'oferta esportiva i d'oci, a més de l'oferta d'allotjament i restauració.

Amb tot, “un nou canal per a oferir a tots els navegants de la xarxa la nostra aposta per promoure el que som i el que sabem fer bé, que és fer-los viure experiències úniques en aquest fantàstic entorn mediterrani” concloïa Suescun.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola