Notícies

;
29 septiembre 2009

Èxit rotund de la Festa de la Verema

Amb gran afluència de públic es va celebrar aquesta presentació on es va instal·lar un cup autèntic perquè els curiosos i visitants trepitjaren raïm manxec i experimentaren in situ la forma tradicional d'elaborar el vi. Divinum Vitae, composta per 29 cellers de Castella-la Manxa, entre jocs, concursos, representacions teatrals i tast de vins, va acostar al públic assistent una forma diferent de viatjar i de conèixer la seua Comunitat partint de la visita als seus cellers.

El més il·lustre manxec de la història, En Quixot, juntament amb el seu fidel escuder Sancho Panza, van visitar aquesta Festa de la Verema en el Passeig Marítim de Peníscola i van entretenir els assistents amb moltes històries sobre el vi i les tradicions manxegues, preguntant al públic congregat “si les vostres mercès sabrien dir què seria aqueixa nova usança de l’enoturisme”, alhora que es podien degustar diferents vins de cellers com Bodegas Castiblanque, Los Aljibes o Vitis Natura. Vins i vinyes ecològiques més altres degustacions gastronòmiques.

Entre les activitats no van faltar les desenvolupades per als xiquets, qui de la mà de dos personatges “Blanqueta” i “Negreta”, van fer mosts, van assaborir raïms i van gaudir acolorint motius enològics i així es van divertir i van aprendre una mica més sobre el món del vi.

En declaracions de l'alcalde de Peníscola, Sr. Andrés Martínez: La visita de Divnum Vitae a Peníscola és l'inici d'una fèrria relació d'amistat entre Divinum Vitae i la població de Peníscola que comporta retornar la visita per part dels peniscolans i mostrar a la Manxa la seua pròpia oferta turística.

En paraules del Sr. Miguel Ángel Castiblanque, president de l'Associació Divinum Vitae: Acostar diferents activitats d’enoturisme directament al consumidor final, és un mètode molt efectiu i directe per a donar a conéixer l’enoturisme manxec mitjançant el tracte personal amb el públic i més a Peníscola, que és una zona d'influència excel·lent per als cellers de Divinum Vitae. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola