Notícies

;
28 septiembre 2009

Descens en bicicleta de muntanya pel nucli antic de Peníscola

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Peníscola ha presentat “un dels esdeveniments esportius que ha generat més expectació dels últims anys”.
Juntament amb Mandarina Sport Club, Jesús Ayza, edil delegat de l’àrea d’Esports en el consistori, ha proposat per al pròxim 8 de novembre una escapada per a amants de l’adrenalina, un descens amb bicicleta de muntanya des de l’interior del Castell fins als peus de la ciutat antiga.
 Els participants d’aquesta activitat estan dividits en dues categories, amateurs i professionals, que, a la vegada, se subdividiran per edats.
El recorregut complet es podrà seguir a través de les pantalles habilitades en el port pesquer, on acaben els participants.
Aquest tipus d’esdeveniments atrauen a un gran públic interessat a gaudir d’una experiència única, “a més, a Peníscola s’uneix la singularitat de realitzar per primera vegada el recorregut dins d’un conjunt historicoartístic com el nucli antic” agrega l’edil.
Les inscripcions a aquest esdeveniment es poden realitzar a través del web: http://urbandownmadarina.blogspot.com , o el mateix dia de la competició en el recinte portuari.
L’inici de la contrarellotge per a federats serà a partir de las 12.00h del migdia per ordre segons franja d’edat, “per a la qual s’espera una gran afluència de gent ja que aquesta particular competició promet emocions fortes”.
Amb l’organització d’aquest tipus d’esdeveniments la Regidoria d’Esports en col·laboració amb altres agents socials pretén contribuir a la desestacionalització del turisme en la localitat, oferint paquets de cap de setmana d’oci, esport i aventura.
En aquesta nova aposta, organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Peníscola i Mandarina Sport Club, col·laboren Diversport, Nissan, Red Bull i Ágora Hoteles. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola