Notícies

;
28 septiembre 2009

Setembre de rècord "gràcies a les Festes Patronals"

Després de la intensitat festiva dels últims dies el consistori ha passat revista a les xifres de participació en les diferents activitats previstes en agenda per a les Patronals i ha avaluat la seua incidència sobre l'ocupació.
En paraules del mateix edil delegat de l'àrea de Festes a l'Ajuntament, Agustín Roca, “la gent ha acudit als actes de manera massiva; des del sopar de Pa i Porta, amb més de dos mil persones, passant pel dia del Turista, amb més de cinc mil visitants, fins arribar al cap de setmana de màxima expectació amb les desfilades de Moros i Cristians i el piromusical que van convèncer dues-centes mil persones”.
Aquestes xifres confirmen, de nou, l'estreta relació de les festes amb l'extensió de la temporada turística, “aquest mes de setembre ha tornat a superar les nostres expectatives ja que s’ha superat la xifra del 90% d'ocupació durant les tres primeres setmanes” explicava el president del Patronat Municipal de Turisme de Peníscola, Rafael Suescun.
El municipi, llança xifres singulars quant a ocupació els diferents mesos de la temporada estival ja que ha mantingut els nivells d'afluència de turistes dels últims anys malgrat la crisi, a més ha registrat una ocupació destacada durant el mes de setembre “superant la xifra de juliol, una mica atípic en altres destinacions de característiques similars a les nostres que no celebren festes durant aqueix mes” assegurava Suescun.
La xifra mitjana d'ocupació des de juny a setembre se situa en el 84%; hi destaca el mes d'agost que ha arribat a superar la barrera del 90% de mitjana.
Altres xifres que dibuixen el mapa del sector en el municipi durant aquesta temporada són les entrades al monument més visitat de la ciutat, el Castell de Peníscola, que sumen més de 116.000; i la xifra d'entrades al Museu de la Mar, que ascendeix a quasi 33.000. Pel que fa a les consultes realitzades a la Tourist Info, la xifra ha arribat a fregar les 73.000, gràcies a dies de rècord amb el voltant de dues mil consultes. Indicadors que “demostren la bona salut del turisme en el nostre municipi” concloïa l'edil.
Pel que fa a la nova temporada, Beatriz Rosa, gerent del Patronat Municipal, ha comunicat, a grans trets, les línies estratègiques d'actuació pel que fa a la pròxima temporada, entre les quals ha destacat el treball amb el mercat internacional, l'aposta pels nous canals de comunicació on-line, l'increment de la inversió en promoció i publicitat i la promoció del turisme nàutic i accessible en el municipi. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola