Notícies

;
28 septiembre 2009

Les Xancles i Tapes superen totes les expectatives

Com ja és habitual en els últims 4 anys, el president del Patronat Municipal de Turisme, Rafael Suescun, juntament amb els organitzadors de la ruta gastronòmica, han concedit una roda de premsa per donar a conéixer les dades de la “IV Ruta gastronòmica Chanclas y Tapas” i la concessió dels premis als locals col·laboradors.
El president del patronat Municipal destacava la bona predisposició dels restauradors per a involucrar-se en aquest tipus d’activitats, “que fomenten l’afluència de gent als locals durant setmanes en què l’ocupació i la presència de turistes en el municipi va a la baixa”.
En allò que es refereix als organitzadors, Todopeñíscola destacava la consolidació de la ruta gastronòmica en aquesta quarta edició i agraïa als participants i els patrocinadors la seua col·laboració. Un altre punt en què han fet especial menció és l’excel·lent valoració de la iniciativa per part dels participants, ja que un 94% del total la puntuaven com a molt bona en l’enquesta.
Mostra del grau de satisfacció dels usuaris és l’augment de participació respecte a l’any anterior, ja que s’ha passat de servir 2.500 tapes aproximadament a servir més de 5.000 tapes en només una setmana.
Aquesta dada “reflecteix perfectament la il·lusió i l’interés que dediquen els restauradors a la preparació de les tapes”, declarava Rafael Suescun, president del Patronat.
El moment golós de la roda de premsa ha arribat amb el lliurament de premis, que estaven dividits en tres modalitats: millor tapa, millor presentació i millor atenció al client.
El guardó a la millor tapa l’ha obtingut La Taberna del Coso, que per segon any consecutiu i amb un total de més de 800 tapes servides, s’enduia el premi amb la seua tapa solomillo argentino en cubierta de tomate especiado y cebolla caramelizada.
El premi a la millor presentació d’aquesta edició se l’ha endut Mandarina per la tapa Carré de cordero cocinado a baja temperatura con crema de tamarindo y rissoto de manzanas
Finalment, el premi a la millor atenció al client es decantava del costat de La Taberna del Coso, el local amb major nombre de premis en aquesta edició.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola