Notícies

;
28 septiembre 2009

Èxit del Devanda Brass Quintet en el Cicle de Música Clàssica de Peníscola

El concert celebrat al Castell de Peníscola, dins del XXV Cicle de Música Clàssica, va registrar un gran èxit de públic i es va omplir l'aforament complet del Saló Gòtic amb més de dos-cents aficionats.

El quintet Devanda Brass va inicar l'actuació amb la interpretació de la sonata Die Bankelsangerlieder, d'autor anònim, per a continuar amb el Rèquiem en Re Menor de Mozart i acabar la primera part amb el Quintet núm. 1 de Víctor Ewald.

En la segona part van delectar el públic amb una superba interpretació de Changing Moods, de  Gordon Jacob, Una noche en Granada, d'Emilio Cebrián, Bride's solo, d'Aarón Copland per acabar el concert amb La Cumparsita, de Manuel Rodríguez.

La principal característica del concert que inaugurava els recitals en el Saló Gòtic va ser la gran interacció entre intèrpretes i públic. El quintety durant les pauses entre les peces donava pistes per comprendre i gaudir de cadascuna d'aquestes. A més, la peculiaritat d'aquest quintet de metalls va fer les delícies dels assistents amb una posada en escena poc convencional i una virtuosa interpretació que va fer alçar el públic al final de cada partitura.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola