Notícies

;
06 septiembre 2009

Plans per revitalitzar el comerç

La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Peníscola ha engegat, juntament amb la Cambra de Comerç, dues accions paral·leles per revitalitzar el comerç en el municipi.
    El passat mes de juliol, l'Ajuntament sol·licitava la subvenció per a la realització d'un Pla d'Acció Comercial, amb l'objectiu de fer un radiografia de l'oferta comercial del municipi; “només tenint dades podem millorar i conéixer l'abast de la millora” explicava l'edil de l'àrea, Rafael Suescun, qui convocava aquesta setmana els comerciants locals per comunicar-los els avanços referents al Pla.
    La consecució de la subvenció suposaria la recepció del 70% del cost total de l'estudi, document “que serà el punt de partida de futures accions de millora”.
    A més de la sol·licitud d'un Pla d'Acció Comercial (PAC), la Regidoria ha proposat als comerços locals entrar en una campanya de “Client misteriós” que gestionaria la Cambra de Comerç i que facilitaria a la Regidoria, en detall, les fortaleses i debilitats del comerç en la localitat, analitzats des del punt de vista del client. El client misteriós té en compte indicadors com l'atenció al públic, l'amabilitat del comercial, la qualitat del producte o la disposició dels productes en el punt de venda.
    “Les dades que es desprenguen de les dues campanyes seran fonamentals per a la presa de decisions i, a més, servirà perquè els comerços participants tinguen l'oportunitat de formar-se ja que la cambra de comerç ofereix cursos d'atenció al client, molt útils per als qui treballen constantment cara al públic” assegurava Suescun.
    Des de la Regidoria “estem esperançats i il·lusionats amb aquests nous projectes ja que les millores que propose el PAC podran ser subvencionables i aniran en benefici de l'empresariat local” ampliava.
    A partir del present mes de setembre, la Regidoria de Comerç inicia la seua activitat de planificació i estudi on, a més del ja comentat, preveu realitzar diversos viatges formatius per als empresaris que vulguen conéixer l'oferta comercial d'altres municipis turístics marcadament estacionals en el consum i amb característiques similars a la realitat de Peníscola, “una iniciativa que pretén contrastar punts de vista i compartir experiències que ens ajuden a millorar” valorava l'edil.
        Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola