Notícies

;
05 septiembre 2009

La consellera de Turisme visita Peníscola

La consellera de Turisme, Belén Juste, ha valorat aquest matí el balanç d'ocupació de la temporada estival a la Comunitat Valenciana; així ha assegurat que "malgrat que s'haja presentat com un estiu incert, s'ha resolt amb certa sorpresa per a tot el sector, gràcies en part a una planificada labor de promoció de la Conselleria de Turisme".

En aquest sentit, Juste ha emfatitzat la bona evolució de l'ocupació turística en totes les modalitats d'allotjament durant el mes d'agost.

La consellera ha realitzat aquestes declaracions durant la seua visita al municipi turístic de sol i platja per excel·lència de la província castellonenca, Peníscola, on s'ha reunit amb l'alcalde per a tractar noves iniciatives turístiques dirigides a aquesta localitat.

Pel que fa als hotels del litoral, "la província d'Alacant ha registrat el major increment d'ocupació, la mitjana del mes xifrada és el 86% d'ocupació, suposa un increment de quasi 2 punts pel que fa a agost de 2008", així ho ha destacat la consellera.

Benidorm ha assolit el 90,5% en la seua ocupació mitjana durant aquest mateix mes, mantenint pràcticament les xifres de l'any anterior.

En referència als hotels situats en les zones de l'interior de la Comunitat, la província d'Alacant torna a registrar l'increment més acusat, amb 11 punts més que en el mateix mes de l'any anterior.

En aquest context, Juste ha assenyalat que "una vegada més, els nous productes turístics units al tradicional sol i platja aconsegueixen atraure els turistes, tant nacionals com estrangers, tot i l'actual conjuntura econòmica".

Una altra de les modalitats d'allotjament turístic que ha sabut sobreviure a la temporada estiuenca, han estat els apartaments turístics, que han registrat una mitjana d'ocupació propera al 85%. "Amb un increment de 4,32 punts els apartaments del litoral de Castelló, aconsegueixen despuntar en aquest balanç estival", així ho ha volgut ressaltar la consellera de Turisme.

Finalment Juste ha incidit que les dades d'aquest estiu reflecteixen que la Comunitat Valenciana ha aconseguit "mantenir bons nivells d'ocupació hotelera en un any especialment difícil per a aquest i la resta de sectors productius, gràcies al seu bon posicionament com destinació turística".

"Aquests registres - ha continuat la consellera-, s'han aconseguit gràcies a una important i eficaç labor de promoció de la Conselleria de Turisme que ha bolcat els seus esforços a estimular la demanda nacional i estrangera a través de diferents accions promocionals". Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola