Notícies

;
05 septiembre 2009

L'alcalde assisteix a l'assemblea general de veïns de Mongells

L'associació de veïns de Mongells ha celebrat aquesta setmana la seua assemblea general anual a la qual ha convidat l'alcalde de la ciutat, Andrés Martínez, per traslladar-li  una sèrie de necessitats i demanar-li solucions.
Un dels temes tractats més àmpliament va ser la falta de repartiment de correu diari. Els veïns i veïnes presents van manifestar la necessitat que l'administració local intercedisca amb l'empresa pública Correus i Telègrafs perquè aquesta incloga la seua urbanització en la ruta de repartiment. En aquest sentit, el primer edil es va comprometre a elevar aquesta reivindicació, a més, al Senat on els senadors populars haurien d'exigir al govern central, que gestiona Correus, l'obligació que el correu arribe a tots els veïns de la geografia, inclosos els de Peníscola.
Martínez, a més, explicava l'esforç que estava portant a terme l'Ajuntament i el seu personal per ordenar el sistema de numeració i denominació de carrers perquè l'empresa que reparteix el correu diàriament dispose de totes les facilitats.
Un altre dels temes que es van tractar durant l'assemblea va ser la gestió de l'aigua. Els veïns van sol·licitar la col·laboració de l'alcalde per traslladar a l'urbanizador la seua reclamació, així com la necessitat de finalitzar les obres inacabades de l'entorn de la urbanització.
L'ampliació de les línies de bus urbà, va ser un altre dels temes que es va exposar en l'assemblea i que, novament, va rebre el suport del primer edil que va assegurar als veïns que “havia acudit a la convocatòria d'assemblea per a escoltar les seues reivindicacions i donar suport totes aquelles reclamacions justes i necessàries per a l'increment de la qualitat de vida dels veïns de Mongells i, per extensió, de tot el municipi”.
Durant la reunió, l'agrupació veïnal va aprofitar, també, per agrair a l'equip de Martínez en el govern municipal les millores en la xarxa d'enllumenat de la urbanització “una petició dels veïns que l'Ajuntament ha solucionat en benefici d'aqueix col·lectiu i de l'interés general dels veïns i veïnes de Peníscola que transiten per aquesta àmplia zona d'habitatges” explicava l'alcalde. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola