Notícies

;
04 septiembre 2009

La platja Nord, al cupó de l'Once

L'ONCE dedica el cupó del dia 8 de setembre a la platja Nord de Peníscola, coincidint amb la nativitat de la Patrona del municipi i l'inici de la seua festa gran.

Aquest cupó forma part de la sèrie de vint-i-quatre cupons que l'organització dedica a les platges de la Comunitat Valenciana. Amb aquesta iniciativa, l'organització pretén divulgar per tot Espanya 24 platges reconegudes a Castellón, València i Alacant, a través de 120 milions de cupons que repartiran 86.898.200 euros en premis.

L'alcalde de l'Ajuntament de Peníscola, Andrés Martínez Castellà, juntament amb el subdelegat territorial de l'ONCE a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Morejón de Girón Bascuñana, la vicepresidenta del Consell Territorial de l'ONCE a la Comunitat Valenciana, Almudena Amaya Rubio i el col·laborador del director de l'Agència Provincial de Castelló, Nicolás Martín Bermejo, han presentat el cupó corresponent al dia 8 de setembre dedicat a la platja Nord de Peníscola.

El cupó de Peníscola està dedicat a la platja Nord, s'ha efectuat una tirada de cinc milions de cupons que distribuiran els 22.000 venedors de tota la geografia espanyola, "una oportunitat interesantíssima per arribar a moltes llars espanyoles i fer promoció de la nostra destinació turística" assegurava el primer edil. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola