Notícies

;
04 septiembre 2009

Dispositiu especial de neteja i seguretat per a Festes

Amb les Festes Patronals molt a la vora, l'Ajuntament de Peníscola ultima els detalls dels dispositius especials de neteja i seguretat ciutadana.
"Les Festes congreguen un gran nombre de visitants en un lapse curt de temps, així que hem d'organitzar els recursos i ampliar-los de manera que es cobrisquen totes les necessitats", explicava Jesús Ayza, edil de Governació.
 
Quant a la seguretat, la Policia Local de Peníscola, ha organitzat un dispositiu especial per a control i seguiment de balises i senyalització eventual, assistència permanent en actes, servei d'escorta en processons, servei de seguretat per a control d'accés i eixides d'emergència en balls i actes multitudinaris.

Els torns s'allargaran i ampliaran per a multiplicar la presència d'agents i es reforçarà el servei durant els caps de setmana "ja que l'assistència de públic a actes com la desfilada de Moros i Cristians exigeix un  esforç de control i organització extra, tot això sense oblidar les seues comeses habituals" assegurava Ayza.
 
Pel que fa a la neteja de vials i carrers i recollida d'escombraries, la Regidoria d'Obres i Serveis ha confirmat l'ampliació de l'horari de neteja durant les vesprades de les dues setmanes de festes, així com la intensificació del baldeig de carrers en llocs on l'afluència de gent és massiva. "Tant en el nucli antic, com en la zona del recinte taurí o en la zona de la carpa de festejos, la neteja és intensiva després dels actes" confirma Agustín Fresquet, edil de l'àrea.

Les festes passades es van arreplegar seixanta tones d'escombraries diàries, que contrasten amb les trenta habituals en la resta de dies del mes de setembre fora del període festiu, "és per això que l'Ajuntament i l'empresa concessionària reforcem el servei durant aquests dies" explicava Fresquet.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola