Notícies

;
31 agosto 2009

La Policía Local incauta más de 2500 artículos falsificados para venta ambulante

Després de tres mesos de treball, la Policia Local de Peníscola ha sumat un total de 2563 articles falsificats confiscats.
El destí d'aquests articles, segons les mateixes fonts policials, era la venda ambulant i entre aquests es troben tant peces de vestir, com articles de marroquineria, complements o productes d'àudio i vídeo.
Les actuacions realitzades pel cos de policia durant l'estiu ascendeixen a un total de 260 controls, dels quals n'han resultat tretze detinguts i la suma total d'articles confiscats.
Les principals marques afectades són Burberry, Carolina Herrera, Dior, Gucci o Loewe, entre d'altres; i els articles decomissats en major nombre són els discos compactes i els dvd, sumant un total que depassa el miler.
El segon article en nombre de confiscacions són les bosses de mà, que ascendeixen a quasi sis-centes unitats, “sembla que un dels productes estrella de la venda ambulant” segons fonts de la Policia Local.

Jesús Ayza, edil de Governació ha reiterat la importància d'aquesta tasca, “per la doble infracció que suposa, ja que la venta ambulant no està permesa i a més, es tracta d'articles falsificats, resultant doblement perjudicial per als comerços”.
La Policia Local de Peníscola ha activat aquest estiu un dispositiu especial de control per a aquesta pràctica, “atés el seu alt índex d'incidència en localitats amb gran afluència de gent, com Peníscola durant la temporada estival” ampliava Ayza.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola