Notícies

;
11 agosto 2009

Torneig Volei Platja Mandarina

El cap de setmana passat, 8 i 9 d'agost, es va disputar la 4a edició del Torneig de Volei Platja Mandarina, amb una important participació.
En la modalitat de 2X2 van participar 40 parelles i en 3X3, amb un enfocament més popular, s'hi van inscriure 87 jugadors.
L'equip vencedor de la categoria 3X3 va ser l¡'anomenat “Los bucaneros del Norte” format per Javi Bailly, Enrique Minchón i Joseph Jarque. El segon classificat d'aquesta categoria va ser l'equip “Madrid-Tenerife connection” compost per Esther Arranz, Santiago Moronta i Alejandro Alberto. La final va estar marcada per una gran tensió produïda per la igualtat de nivell dels dos finalistes, de la qual van eixir vencedors “Los bucaneros del Norte” amb un resultat de dos sets a un.
El tercer lloc el va ocupar l'equip denominat “Com ens agrade patir” format pels vinarossencs Sergio Martorell, Adrián Lendínez i Udo Kippner.
En la modalitat de 2X2, on es va apreciar un nivell superior a altres edicions, es va alçar amb la victòria la parella formada per Daniel Herrera i Obán Vázquez, la parella que va quedar en segona posició va ser la composta per José Álvarez i Cesar Pons, i finalment com a tercers classificats, Alejandro Alberto i Oscar Serret.
L'aposta de Mandarina SportClub per aquest torneig es consolida cada any, amb el compromís de millorar les infraestructures, augmentar-ne la participació i de totes les activitats que aquest club organitza.
Van assistir al lliurament de premis l'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, i el regidor d'Esports, Jesús Ayza, amb la intenció de donar suport a l'organització d'aquest tipus d'esdeveniments. Ells mateixos van tenir l'honor de fer lliurament dels trofeus d'aquest torneig en les seues diferents modalitats.
El club Mandarina agraeix tot el suport rebut per part de l'Ajuntament de Peníscola, i com no, a l'organització de l'esdeveniment pel gran èxit assolit en aquesta edició del Torneig de Volei Platja Mandarina. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola