Notícies

;
11 agosto 2009

Peníscola reclama a Costes l'exposició pública del projecte del futur Port Esportiu

Durant la visita a la comarca del director general de Ports Aeroports i Costes de la Conselleria, Carlos Eleno, l'alcalde de Peníscola va aprofitar per a reclamar a l'Administració Autonòmica la resolució de diferents temes “en els quals cal avançar” assegurava el primer edil.
L'anhelat port esportiu per al municipi, va ser un dels temes a tractar amb major interés per part d'ambdues parts, “avançar en la tramitació administrativa dels terminis i tràmits és fonamental perquè el port esportiu siga prompte una realitat. Per això ens hem interessat en les dates d'exposició pública del projecte que, si tot va segons allò previst, podrien centrar-se en el setembre” explicava Martínez.
A més del port esportiu, les obres del Passeig Sud podrien restablir-se també el primer de setembre, segons anunciava Eleno a l'alcalde.
Quant al port pesquer, es van tractar dos temes, les possibles millores en la seguretat al recinte i les necessitats que manifesta l'Associació d'Amarristes en la zona del moll de pilons per a embarcacions d'esbarjo.
Quant a les millores previstes per a la seguretat de la zona portuària, s'ha parlat de la possibilitat d'instal·lar càmeres de videovigilància que controlen els accessos i els espais on està restringit el pas, com la zona dels amarradors. Aquesta actuació completaria una sèrie de mesures que es van prendre l'any passat, com el clos de les zones de treball del port, que contribueixen a la preservació de la seguretat en el recinte.
L'alcalde manifestava la seua satisfacció per l'avanç “en diferents temes depenents de la Conselleria d'Infraestructures que afecten al sector pesquer i al sector turístic del municipi, els seus dos motors econòmics” ja que  “els compromisos arriben ara per a ser realitats en molt poc temps”, assegurava. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola