Notícies

;
03 agosto 2009

Tourist Info Peníscola de gom a gom

Amb l'inici del mes d'agost, un dels serveis que clarament registra un increment d'usuaris són els punts d'informació turística del municipi. Concretament aquest primer dilluns de mes ha registrat xifres de rècord quant al nombre de visitants i consultes, arribant aquestes últimes a fregar les dues mil en una sola jornada.

Peníscola disposa de quatre punts d'informació distribuïts en les zones de major concurrència de visitants, a l'entrada del municipi, en el port pesquer, enfront del Passeig Marítim i en la zona de Peñismar. L'atenció al públic es reforça els mesos d'estiu ampliant l'horari, cobrint les franges del migdia i els caps de setmana “per a garantir la qualitat i eficàcia del servei al visitant” declarava Rafael Suescun, president del Patronat Municipal de Turisme. La pregunta que els usuaris formulen més freqüentment als informadors turístics és quins llocs visitar en el municipi i la seua oferta d'oci, a més de les visites i excursions als voltants.

Durant el primer dia clau de la temporada estival, els punts d'informació turística “han estat de gom a gom” tal com ha manifestat Suescun, ja que a més de ser el primer dilluns de mes, l'edil ha apuntat que coincidia amb el mercat en el municipi, “la qual cosa concentra centenars de persones en una zona molt propera a la Tourist Info Central”.

Les previsions del Patronat pel que fa a les consultes en la Tourist Info coincideixen amb les xifres d'anys passats ja que, “malgrat la crisi econòmica, les nostres previsions apunten que l'ocupació en el municipi es mantindrà també durant el mes central de les vacances d'estiu”, assegurava Suescun.

La informació en destinació és “fonamental tant per al turista com per a la destinació turística, ja que els informadors són la cara del municipi enfront dels seus visitants, per això l'esforç de tots i cadascun dels informadors per mostrar sempre la seua millor cara és una mica que des del Patronat valorem i agraïm sempre” puntualitzava Suescun, qui ha afegit que, a més, la formació turística i el domini d'idiomes són dos dels punts forts del personal.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola