Notícies

;
30 julio 2009

Solucions per a la TDT

Després de la comprovació, per part d'un equip tècnic, que hi ha zones en el municipi on el senyal de televisió digital terrestre no té cobertura, l'Ajuntament de Peníscola ha iniciat els tràmits per a pal·liar aquest dèficit de senyal.
La Junta de Govern Local ha aprovat avui la sol·licitud al ministeri de l'autorització per a l'adequació del repetidor de senyal de televisió, “una actuació que permetria solucionar la falta de senyal digital” explicava Forner.
Prèviament, el consistori sol·licitava al ministeri i a l'administració autonòmica la subsanació d'aquest dèficit de senyal en les urbanitzacions Urmi, Font Nova i en el nucli antic de la ciutat, on el senyal és inapreciable.
Davent els amidaments efectuats en el mateix municipi, el Ministeri d'Indústria, considera la localitat com a zona amb cobertura i així ho reflecteix en la seua pàgina web on, a més, especifica el nombre de canals disponibles, un total de 24.
Mentre el ministeri realitza les comprovacions pertinents, l'ajuntament s'ha posat “en marxa i està a l'espera que el ministeri l'autoritze a solucionar el problema. “La intenció de l'Ajuntament és que Peníscola dispose, com més prompte millor, de senyal de TDT en tota l'extensió del terme municipal, així hem iniciat els tràmits per a solucionar nosaltres mateixos el problema i assegurar així la perfecta recepció de senyal per part de tots els veïns a temps” explicava.
Deixar en mans de l'òrgan competent el tema, “significa arriscar-nos que l'apagada deixe fora de zona de cobertura a gran part dels nostres veïns, per la qual cosa decidim avançar-nos i resoldre el problema des de la mateixa administració local” comunicava Forner.
Si els tràmits segueixen el curs previst, l'ajuntament disposa de partida pressupostària per a assumir el cost de la reforma en el repetidor, així que “vam esperem que en pocs mesos es resolga el tema i tots puguem veure la televisió digital terrestre des de les nostres cases” aventurava l'edil.
 
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola