Notícies

;
30 julio 2009

Manuel Sierra, mantenidor de les Festes Patronals 2009

Seguint la tònica de l'any passat, en aquest 2009, el mantenidor triat per a les Festes Patronals ha estat Manuel Sierra, murcià de naixença i peniscolà d'adopció, vinculat a l'associacionisme municipal.
Actualment, vicepresident de l'Associació Peníscola Futbol Sala, “ha apostat per la joventut del poble i està treballant per la promoció d'aquest esport en la nostra ciutat” assegurava l'alcalde del municipi, Andrés Martínez.
Però no només per això és ben conegut Manuel Sierra en el municipi, el nou mantenedor de les festes és, a més, notari en la localitat, “per la qual cosa la majoria de veïns i veïnes han pogut conèixer-lo en una o una altra ocasió” assegurava.
La seua condició de notari, precisament, l'ha fet protagonista en múltiples ocasions de les Festes, en concret, el dia de l'Elecció de la Reina, Manuel Sierra ha estat, tots els anys, l'encarregat de supervisar el procés d'extracció de la bola que ha donat la sort a cada nova Regina.
“Per la seua dedicació i participació desinteressada, hem entés que el municipi de Peníscola havia de mostrar el seu agraïment al senyor Manuel, un veí compromès i involucrat amb el passat, el present i el futur de les nostres festes”  valorava el primer edil, qui “no voldria deixar passar l'ocasió del nou nomenament sense agrair al mantenedor de l'any passat i director de l'Associació Musical Mare de Déu de l'Ermitana, Salvador García Sorlí, la seua participació i exemplar dedicació en l'honorífic càrrec durant la passada edició de les Festes Patronals”.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola