Notícies

;
28 julio 2009

XVII Festival de Bandes de Música Ciutat de Peníscola

Dissabte passat, 25 de juliol de 2009, vam poder assistir a nova edició del Festival de Bandes de Música Ciutat de Peníscola, la XVII ja, en la qual es van poder escoltar peces d'allò més variat, de la mà de dues formacions musicals, la Societat Musical l’Harmonia de Montroi (València), i l’Associació Musical Mare de Déu de l'Ermitana, de Peníscola.

Davant un aforament que va omplir quasi de gom a gom, unes 400 persones van ocupar els jardins del Parc d'Artilleria del Castell del Papa Luna, la primera a oferir el seu repertori va ser l'agrupació valenciana. Sota l'adreça de Rodrigo García Navarro, va delectar amb la interpretació de Puenteareas, pasdoble de Soutullo, Canticles, suite de James Curnow, i First Suite, de G. Holst, peça aquesta última que va arrancar els aplaudiments del públic.

A continuació, va formar en l'escenari l'amfitriona, la banda de música de Peníscola. De la batuta de Salvador García Sorlí, es va escoltar en primer lloc el pasdoble Pepita Greus de Pérez Choví, amb interpretació solística a càrrec de María Simó al clarinet. Va sonar en segon lloc El Quijote, compost per Ferrer Ferrán, i que va comptar amb la fabulosa col·laboració de Jordi Pau Caspe, qui per segona vegada, va interpretar la narració d'aquesta història de Cervantes acompanyat per la banda de música, en una actuació excel·lent. Finalment, els músics peniscolans van interpretar Virginia, de J. de Haan, amb interpretació solística de Laia Forner a l'oboé.

El Festival va concloure amb el lliurament d'obsequis a la banda valenciana i a Jordi Pau, per part de la formació peniscolana, i amb la interpretació de l'Himne Regional Valencià, en la qual va intervindre com a solista Christian Cano a la trompeta.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola