Notícies

;
24 julio 2009

El poliesportiu estrenarà paviment nou

Després de l'aprovació de l'expedient de contractació de les obres de millora del paviment del pavelló poliesportiu municipal, per part de la Junta de Govern Local, aquesta setmana ha finalitzat el termini de lliurament de documentació per a les empreses interessades a escometre la millora.
“L'obra, després de la finalització dels tràmits administratius, podria començar a mitjan agost” explicava l'edil de l'àrea d'Esports, Jesús Ayza.
Tal com preveu el contracte, després de l'inici de l'obra, l'empresa disposarà d'un màxim de 30 dies naturals per a la finalització, “per la qual cosa la data que remenem per a la finalització de l'obra és a mitjan mes de setembre, just a temps per a l'inici de la temporada lliguera” assegurava.
El canvi de paviment consisteix en la superposició, sobre l'actual de revestiment vinílic, del nou paviment de fusta “que facilita el lliscament del peu i evita possibles lesions per als usuaris” ampliava Ayza.
A més, l'edil ha concretat que el nou paviment “estarà homologat per les lligues ACB,  ASOBAL i la Lliga Nacional de Futbol Sala, el que garanteix el correcte funcionament dels materials del nou paviment en la pràctica dels diferents esports” explicava.
L'aprovació de la millora, sol·licitada pels diferents clubs esportius que practiquen cadascuna de les disciplines esportives en el poliesportiu municipal, “suposa un avanç, malgrat que l'actual paviment es troba en bones condicions, ja que la fusta absorbeix els impactes i facilita el lliscament de les extremitats inferiors sense risc de torcedures o altres lesions que pogueren donar-se amb altres paviments més durs”.
L'obra ascendeix a 149,498.70€ i es finançarà a través del Pla Especial de Suport a la Inversió Productiva en municipis de la Comunitat Valenciana, per part de la Generalitat. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola