Notícies

;
13 julio 2009

Sergi Cambrils exposa a Llucena

L'obra de Sergi Cambrils s'inclou dins de l'activitat 'Cau d'artistes', que es fa a l'ermita de Sant Antoni de Llucena. Junt a l'artista de Peníscola exposen els creadors plàstics Claudia de Vilafamés i Lorenzo Ramírez.
 
L'acte d'inauguració va comptar amb la presència de l'alcalde i regidors de Llucena; l'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez; representants polítics de municipis de la comarca de l'Alcalatén; la vicerectora de la UJI Margartita Porcar; representants de la Diputació de Castelló; gent del món cultural de La Plana i crítics d'art i periodistes de la província.
 
La plaça de l'ermita va acollir la presentació dels artistes, a càrrec de crítics d'art. En el cas de Cambrils van destacar el seu caràcter surrealista, a través de la representació d'objectes quotidians, i el 'material dels somnis' amb què estan fetes les seues creacions. Els assitents van poder comprovar com els seus quadres són capaços d'activar el subconscient a través d'un llenguatge personal i reconeixible.

La celebració cultural va incloure una cata de cava, un aperitiu per als assistents, el recitat de poemes dedicats per als artistes participants i dues actuacions musicals. Esta mostra col·lectiva estarà oberta fins el 23 d'agost.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola