Notícies

;
08 julio 2009

La Policia Local de Peníscola localitza un hivernacle de marihuana

La Policia Local ha localitzat aquesta mateixa vesprada un hivernacle amb plantació de plantes de marihuana en el terme municipal, en el Polígon 13, en una zona limítrofa al camí de l'ermita de Sant Antoni.
El propietari dels hivernacles, B.G.F, de nacionalitat espanyola i 46 anys d'edat, ha estat detingut i posat a disposició judicial.
Després de diversos mesos de treball, el cos de seguretat municipal ha localitzat al detingut en la parcel·la assenyalada, han procedit a la seua detenció i a la confiscació de les més de 70 plantes de marihuana allotjades en l'hivernacle amb una alçària superior al 1,80cm. A més, s'han confiscat un centenar de plantes de menor grandària, llums per facilitar-ne el creixement i semillers i llavors preparats per a la sembra.
La parcel·la, que ocupa uns 800m2, segons fonts policials, albergava un hivernacle i diferents unitats on podrien desenvolupar-se tasques relacionades amb la preparació i cultiu de les plantes esmentades.
El detingut, segons ha manifestat a les mateixes fonts de la Policia Local, és veí del municipi des de fa una vintena d'anys però la seua forma de vida apartat del nucli urbà no havia propiciat la seua interrelació amb els veïns de la zona. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola