Notícies

;
07 julio 2009

Activitats estiuenques

Amb l'arribada  de l'estiu, la demanda d'activitats per part dels turistes i visitants que acudeixen a la Ciutat a la Mar va en augment.
Com és habitual, el Patronat Municipal de Turisme, organitza per als mesos de juliol i agost una extensa programació d'activitats “destinades a tots els públics, que cobreixen les diferents franges d'edat” explicava el president de l'Organisme Autònom, Rafael Suescun.
Fent especial èmfasi en les activitats per a compartir en família, el Patronat ha apostat en aquesta ocasió per la inclusió d'unes visites guiades a la Serra d'Irta, planejades en dos tipus de recorreguts de mitjana i baixa dificultat “on els interessats podran gaudir del patrimoni natural del nostre municipi” assegurava Suescun.
Aquestes visites complementaran les ja conegudes per la Ciutadella o les que recorren el circuit historicoartístic de la ciutat, “que tant d'èxit obtenen en les seues diferents edicions”.
Però el programa no només atén el patrimoni natural i cultural del municipi, sinó que també proposa activitats lúdiques, com el cinema en la platja “que és una altra de les activitats de més èxit i que enguany, atenent a les demandes dels restauradores de la zona canvien el seu dia en l'agenda setmanal i es col·loquen els dimecres”.
L'esport també és una de les propostes seguides amb més expectació, l'aeròbic a la platja o el tai-txí congreguen diàriament a desenes de banyistes que comencen el dia amb hàbits saludables previs al bany de sol.
En definitiva “una programació per a tots els públics que s'ajusta al perfil del turista que identifiquem en el nostre municipi, un públic familiar al qual interessen les activitats culturals i el contacte amb la naturalesa” finalitzava Suescun.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola