Notícies

;
06 julio 2009

El Campus de la Penya Barça, en marxa

Després de la presentació de la nova edició del Campus que organitza la Penya Barcelonista de la ciutat, en col·laboració amb la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament, avui comença l'activitat futbolera per als més menuts en la Ciutat a la Mar.
Els participants sumen la xifra de 85 i no només provenen de diferents punts de la geografia comarcal,  “en total, hi ha 28 xiquets de Peníscola, 23 de Benicarló, 16 de Vinaròs i 18 d'altres comunitats autònomes com Canàries, Aragó, Catalunya o Navarra” ampliava el president de la penya organitzadora, Jordi Sanz.
La present edició del Campus, omplirà de futbol Peníscola durant vint dies, de la mà del seu coordinador tècnic, Luis Adell i del seu coordinador esportiu, Joaquín Reverter.
Enguany, novament de la mà de la Penya Barcelonista i inscrit en el Campus, se celebrarà el segon Congrés Internacional d'Esports d'Equip, el pròxim 18 de juliol, i la novetat serà la celebració d'un Campus Sollidari, durant les dates nadalenques, iniciativa compartida amb l'Ajuntament de la ciutat “que conjuminarà els valors de l'esport amb la solidaritat en unes dates molt especials per als xiquets” avançava l'alcalde de la ciutat, Andrés Martínez.
Durant la presentació del Campus en el Palau de Congressos el cap de setmana passat, també es va fer lliurament d'una placa honorífica a un dels participants del Campus com a monitor, per la seua trajectòria esportiva en l'última temporada.
Es tracta del jugador del Vila-real B, Jordi Pablo, que ha debutat en la lliga BBVA i en la Champions League.
Però no va ser l'únic guardonat, Edu Caballer, també monitor del Campus en els últims anys, hi va tenir el seu reconeixement.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola