Notícies

;
05 julio 2009

Ple total en el primer concert del Festival de Jazz

El pianista i compositor espanyol Chano Domínguez i el clarinetista i compositor cubà Paquito D’Rivera van protagonitzar anit la primera jornada dels concerts estel·lars del VI Festival Internacional de Jazz de Peníscola, una actuació que ha suposat l'inici de la gira d'ambdós músics en el nostre país.

El públic assistent va omplir l'aforament de l'auditori del Palau de Congressos de Peníscola i va viure una nit màgica, de lliurament, per força i la intensitat creatives de la qual aquests monstres del jazz de fusió van presumir.

Domínguez i D’Rivera van desgranar els temes del disc que van gravar fa tres anys en el Teatre Reial de Madrid, Quartier Latin i van deixar constància del gran moment que travessa el Jazz llatí en l'actualitat.

Després del seu pas per Peníscola, els artistes visitaran Penedés, Getxo, València i Madrid.

D'altra banda, el festival continuarà dijous que ve amb dues activitats gratuïtes protagonitzades per Jerry Bergonzi, un dels grans mestres de la història del saxo recent. Bergonzi impartirà el dijous 9 de juliol a la tarda una classe magistral en el Palau de Congressos destinada a músics i afeccionats al jazz. A la nit, actuarà al costat de la seua formació en la plaça Santa María de la ciutat del Papa Luna.

En la seua sisena edició, el Festival Internacional de Jazz de Peníscola que organitza Castelló Cultural s'ha consolidat com una de les referències musicals de l'estiu en el nostre país. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola