Notícies

;
30 junio 2009

La Policia Local es reforça per a l'estiu

Amb l'arribada de l'estiu, Peníscola amplia el seu nombre d'habitants i reforça els seus serveis. La seguretat no n'és una excepció i, per això, el cos de Policia Local s'amplia fins als 58 efectius gràcies als 15 interins que s'incorporen aquesta setmana als torns.
El regidor de Governació, Jesús Ayza, juntament amb el cap de la Policia Local han donat avui la benvinguda als acabats d'incorporar i els han comunicat les directrius a seguir durant el seu servei.
Els nous interins, que compleixen amb els requisits exigibles a un agent de policia, prestaran serveis des del primer de juliol fins al dia 20 de setembre i “reforçaran i col·laboraran amb els agents de Policia en la preservació de la seguretat ciutadana, sobretot en la seua faceta preventiva” explicava l'edil de l'àrea. Concretament, les noves incorporacions s'encarregaran de les tasques de vigilància en platges, control de trànsit, control d'estacionaments indeguts, control de venda ambulant, control d'accés d'animals a les platges i, “sobretot, cobertura en zones d'alta massificació de gent, com el nucli antic de la ciutat” assegurava.
“En una destinació turística com la nostra ciutat, la seguretat és fonamental, i per això l'Ajuntament de Peníscola fa un esforç, any rere any, per mantenir les xifres d'incidents en mínims històrics" assegurava l'edil que recordava que Peníscola és un dels municipis de la província i de la Comunitat amb una ràtio major d'agents per habitant.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola