Notícies

;
15 mayo 2009

Peñìscola Magic Summer guanya el Concurs d'Idees

El Consell Rector del Patronat Municipal de Turisme va aprovar ahir, per majoria i sense cap vot en contra, la proposta del Jurat del Concurs d'Idees per a la definició d'un nou esdeveniment promocional en el municipi.

Després de l'aprovació de les bases per al concurs a mitjan març, i la recepció de les 24 propostes presentades, el Consell ha resolt adjudicr a Dobleessa, el primer premi valorat en 2.000€, per la seua proposta Peñíscola Magic Summer. Un projecte “original que gira entorn la màgia de la nit de Sant Joan, amb moltes sorpreses” explicava el president del Patronat Municipal de Turisme, Rafael Suescun.

El segon i tercer premi han sigut adjudicats a Geesen & Horche S.L., per Pink Festival i a Espectacles Herrara Muller Producciones S.L., per Remembranza de la Peñíscola Pontificia amb una dotació econòmica de 1.000€ i 500€ respectivament.

A partir d'avui, el Patronat de Turisme tramitarà el procediment negociat amb el guanyador del concurs, Dobleessa, per a l'adjudicació del contracte de desenvolupament i execució de l'esdeveniment seleccionat.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola