Notícies

;
14 mayo 2009

Castelló Cultural trau a la venda els abonaments del Festival de Jazz de Peníscola

Castelló Cultural traurà a la venda els abonaments del VI Festival Internacional de Jazz de Peníscola demà dijous, 14 de maig, per als concerts que se celebraran durant el mes de juliol en el Palau de Congressos de Peníscola.

El preu és de 75 euros i dóna accés als quatre concerts estel·lars del Festival: Paquito D’Rivera + Chano Domínguez (3 de juliol), Eliane Elias Quartet (10 de juliol), Kind of Blue at 50 (17 de juliol), i Randy Crawford amb Joe Sample (21 de juliol).

Els abonaments poden adquirir-se en les taquilles del Palau de Congressos de Peníscola, i del Teatre Principal i Auditori de Castelló, a través de Servientrada (www.bancaja.es – 902 11 55 77), i tendes de El Corte Inglés.

La seua adquisició suposa un estalvi del 25% respecte del preu de les entrades soltes (25 euros cadascuna) que eixiran a la venda el 16 de juny.   

En la seua sisena edició, el Festival Internacional de Jazz de Peníscola s'ha consolidat com una de les grans referències musicals de l'estiu, comparable en qualitat a qualsevol dels festivals de Jazz que se celebren en el territori espanyol.
   
Les actuacions previstes per a enguany portaran alguns dels grans protagonistes de l'escena jazzística internacional. Tots destaquen per ser artistes aclamats per la crítica especialitzada i pel públic. Tres dels màxims representants del Latin-Jazz: el clarinetista, saxofonista i compositor cubà Paquito D’Rivera actuarà amb el pianista Gaditano Chano Domínguez.  La gran dama de la Bossa Nova, Eliane Elías, presentarà juntament amb el seu quartet l'últim disc que suposa un homenatge als grans creadors de la Bossa Nova i els ritmes brasilers.

Tant Paquito D’Rivera com Eliane Elías van guanyar popularitat gràcies a la pel·lícula de Fernando Trueba, Calle 54, en la qual van oferir memorables actuacions musicals.

Els amants més puristes del Jazz podran gaudir del concert que la banda de Jimmy Cobb oferirà per a celebrar el 50 aniversari de l'aparició del disc mític Kind of Blue tan lloat per crítica i públic i que tants adeptes al Jazz ha generat des de la seua aparició fa mig segle.

Finalment, la jornada de clausura estarà protagonitzada per una de les grans llegendes de la música negra, del Soul i del Rhythm & Blues: Randy Crawford que actuarà amb el pianista i compositor Joe Sample per a presentar l'últim disc, No regrets.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola