Notícies

;
14 mayo 2009

Peníscola acull la indústria del cuir

Durant el passat cap de setmana, se celebrava en la Ciutat a la Mar, el 58 Congrés de l'Associació Química Espanyola de la Indústria del cuir on es van abordar diferents aspectes tècnics d'aquest sector i la seua col·laboració amb altres àrees com la ceràmica.

El congrés es va inaugurar amb dues ponències sobre la indústria del calçat i el cuir a Castelló i la problemàtica de les aigües residuals en el sector de la ceràmica. El regidor de Turisme i president del Patronat Municipal, Rafael Suescun, va donar la benvinguda als congressistes al municipi i va donar per inaugurada la primera sessió. La Tourist Info central va facilitar als participants en el congrés informació turística sobre Peníscola i material promocional perquè, durant la seua visita i posteriorment a aquesta, conservaren informació útil sobre l'oferta i possibilitats de la ciutat.

El segon dia es va dedicar íntegrament a la presentació de vuit ponències cientificotècniques sobre la indústria del cuir, que van abastar temes com els desenvolupaments i estudis destinats a l'optimització de la qualitat, de la productivitat i de la competitivitat del sector.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola