Notícies

;
08 mayo 2009

Viatge de premsa per promocionar el producte nàutic

En col·laboració amb el veí Ajuntament de Benicarló i de la mà de l'Estació Nàutica en la qual participen els dos municipis, durant el dia d'ahir, el personal del Patronat Municipal de Turisme va organitzar una visita guiada a la periodista invitada per mostrar-li la seua oferta patrimonial i la seua aposta ferma pel turisme de natura.

Amb la col·laboració del Centre d'Interpretació de la Serra d'Irta, es va realitzar una visita guiada pel parc i les seues rutes.

La redactora de la revista especialitzada Evasión, va confirmar l'interés de la seua publicació per la zona i la seua sorpresa després de conéixer l'oferta nàutica i d'oci d'ambdós municipis. També va manifestar el seu especial interés pel tresor patrimonial de la Ciutat a la Mar, a més de la gastronomia i productes típics de la zona com és la carxofa de Benicarló.

Durant el dia d'avui l'activitat amb la premsa nacional i internacional continua a Peníscola, tot el cap de setmana redactors de la publicació britànica The Guardian visitaran el municipi i aniran a conéixer Morella, un altre dels focus d'atracció de turistes de la província, juntament amb Peníscola. Durant aquests dies tractaran de conéixer la nostra oferta, conéixer la tradició marinera del nostre municipi i, sobretot, alguna cosa especial per contar als seus lectors.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola