Notícies

;
07 mayo 2009

Peníscola acudeix a la cita turística a Bilbao

Una delegació de l'Ajuntament i el Patronat Municipal de Turisme han assistit a la convocatòria de la fira de Bilbao, dedicada a la informació del públic final. “Habitualment les fires d'aquestes dimensions són molt útils per a les destinacions com nosaltres, perquè tractem directament amb el turista que ja ens ha visitat i que vol tornar o bé amb possibles futurs turistes que acudeixen a interessar-se per tal de visitar-nos” explicava Rafael Suescun, president de l'ens.
El turista basc suposa, per nombre d'arribades, el quart mercat emissor per a Peníscola, després del turista madrileny, català i valencià, “d'aquí la importància d'assistir a aquesta fira, actaució que enguany per primera vegada hem complementat amb l'assistència a la cita turística de la capital guipuscoana, Sebatour”, ampliava Beatriz Rosa, gerent del Patronat.
Peníscila assisteix a Expovacaciones dins de l'estand del Patronat Provincial que, en aquesta ocasió, disposa de 130m2. La Ciutat a la Mar atendrà els interessats en un aparador dins de l'estand amb personal de la Tourist Info del municipi en el qual s'han donat cita, també, representants polítics del municipi, com l'alcalde, Andrés Martínez, i l'edil de Platges, Agustín Fresquet.
Els responsables de la gestió turística del municipi, president i gerent del Patronat, romandran en la fira fins el pròxim divendres per “conéixer millor el turista bilbaí i basc, al qual confiem seguir fent que siga fidel” assegurava la gerent.
Martínez, per la seua banda, ha recordat la “importància del turista que prové de la zona nord del nostre país a la recerca de les bondats de la Mediterrània i els recursos patrimonials de la Ciutat a la Mar, al qual cal mimar i mirar de complir amb les seues expectatives” asegurava. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola