Notícies

;
30 abril 2009

Primeres passes per al centre sociocultural

Després de l'adjudicació de l'obra a l'inici de l'any i l'enderroc de l'antic casal municipal s'han iniciat les obres de pilotatge, aquesta setmana, en el solar que albergarà el nou centre sociocultural.
La primera empresa a iniciar els treballs ha estat l'encarregada del proveïment dels pilots per a l'inici de l'obra que avui mateix acabava la seua tasca.
“Amb els terminis que barallem des del principi, aquest octubre, el casal municipal haurà de ser una realitat” assegurava Romualdo Fornern, edil d'Urbanisme.
El nou edifici comptarà amb tres plantes i àtic on s'albergarà un espai social per a la celebració de festivals i altres activitats públiques, la biblioteca municipal i sales d'exposicions. La inversió en aquesta nova infraestructura, és la inversió central del pressupost per al present exercici, i suma un total d'1.314.119,60 €, “una inversió important a càrrec de les arques municipals que oferirà als ciutadans de Peníscola un espai útil i obert a l'ús i gaudi de tots” assegurava Forner. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola