Notícies

;
17 abril 2009

Cinc projectes per al "Pla Camps"

La Junta de Govern Local, celebrada aquesta setmana, ha aprovat les memòries dels diferents projectes que es presentaran al Pla Especial de Suport a la Inversió Productiva en Municipis de la Comunitat Valenciana.
El projecte que centra la inversió és l'obra de millora del nucli suburbà, per un valor d'1.453.561,20 €, d'un total d'1.533.163 € que pot aportar en total el govern autonòmic en el municipi.
El projecte es concreta en la millora de l'espai públic urbà i infraestructures dels carrers Virgen de Ermitana, travessia Felipe II, Pescadores, Antonio Castell i Río, entre altres.
L'obra proposada per l'equip de govern "respon a una necessitat de millora en la zona, que necessita revitalitzar-se a nivell comercial i renovar les infraestructures bàsiques que estan ja obsoletes, com les canalitzacions i la il·luminació", assegurava Andrés Martínez, alcalde del municipi.
La proposta, contemplada ja en el programa electoral del grup de govern, es completa amb altres quatre projectes: l'eliminació de les antenes de tv en el nucli antic, per un total de 240.371,82 €; la substitució de la coberta de teula de la Sala Sud de l'Ermita de Sant Antoni, per 49.839,34€; la substitució del paviment de les pistes esportives del Pavelló Poliesportiu municipal cobert, inversió que ascendeix a 149.498,70 € i la instal·lació de l'enllumenat solar en el camí de Cervera, per un total de 58.000 €.
El total de la inversió necessària per a escometre els diferents projectes proposats ascendeix a 1.951.271.06 €, el qual excedeis del total subvencionable per part de la Generalitat Valenciana en 418.108,06 €, que seran cofinanciables per altres fonts de finançament. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola