Notícies

;
08 abril 2009

Programació de primavera al Palau

El director de programació del Palau de Congressos de Peníscola, Juan José Porcar, ha presentat aquest matí en roda de premsa la programació del Palau per als mesos d'abril, maig i juny. Porcar ha estat acompanyat de Rafael Suescun, regidor de Turisme de l'Ajuntament de Peníscola.

En aquesta presentació, Porcar ha realitzat un repàs a tots els esdeveniments programats per al segon trimestre de 2009 en el Palau. “Es tracta d'una completa programació, de la qual destaca el concert que oferirà la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana el pròxim 18 d'abril”.

El programa que interpretarà aquesta agrupació es compon de l'Obertura festiva, de Shostakovich, el Concert per a clarinet K 622 de Mozart i la Simfonia núm.2 op. 73 de Brahms.

Suescun ha explicat que la programació que s'ha presentat avui serà un major reclam per als turistes que visiten Peníscola. El regidor de Turisme ha assegurat que “es tracta d'una programació destinada a tot tipus de públics, i que sens dubte ‘enganxarà’ tant a forans com a autòctons”.

La programació d'aquest nou trimestre va donar començament el passat 3 d'abril amb el concert de la Orquestra Simfònica del Conservatori Superior de Música “Salvador Segu” de Castelló. En aquesta ocasió, l'agrupació va estar acompanyada de Raúl Arias al violí.

El Palau acollirà demà una sèrie d'audicions didàctiques a càrrec del Collegium Instrumentale de València.  Aquests tallers duen per títol Contes i músiques infantils.

El 19 d'abril torna el cicle Les Bandes al Palau, amb un concert que oferirà la Societat Unió Musical Santa Cecília de Moncofa. L'entrada a aquest concert és lliure.

Per a acabar el mes, el cicle Palau Jove oferirà el pròxim 25 d'abril, el concert del grup Local 25, un quintet de pop-rock castellonenc que, des que va nàixer en 2007, ha demostrat ser una banda solucione en directe, aconseguint el guardó de grup revelació el 2008.

La programació de maig donarà començament el dia 1 amb la II Trobada Musical de Peníscola; el dia 3 de maig torna el cicle Les Bandes al Palau amb l'actuació de la Societat Musical Santa Cecília de Vilanova d'Alcolea; el 17 de maig actuarà la Unión Artística Musical de Navajas, dins del mateix cicle.

El 22 de maig se celebrarà la Gala d'elecció de reina de les festes patronals 2009; el 31 actua la Unió Musical Santa Cecília de Viver; i aqueix mateix dia se celebrarà la clausura del curs 08/09 de la Univeristat Popular .

El dia 6 de juny el Palau acollirà l'actuació del grup Última Bala, dins del cicle Palau Jove, el 14 de juny actuarà la Unión Musical Salsadellense; el 21 se celebrarà un concert oferit per l'Orquestra Simfònica de Castelló; el 26 i 27 de juny el Palau acollirà el Ballet de l'Escola de Dansa Ballet Lupe; i per a concloure l'Associació Musical Ciutat de Benicarló actuarà el 28 de juny dins del cicle Les Bandes al Palau.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola