Notícies

;
06 abril 2009

Peníscola aposta pel mercat rus

Després dels contactes a les fires i el treball que s'han desenvolupat en els últims anys amb el mercat rus, el Patronat Municipal de Turisme s'ha posat ha treballar per l'increment i la consolidació d'aquest turista en el municipi.
"El turista rus té una estada mitjana superior a la del turista nacional, la seua temporada de vacances es mou entre els mesos de maig a octubre i genera una despesa mitjana per turista i dia superior al turista de qualsevol altra procedència" aclaria Beatriz Rosa, gerent del Patronat.
Natalie Tours, un dels principals touroperadores del país, envia grups de turistes eslaus fins a la costa catalana a través de l'aeroport de Barcelona i gestiona els transfers fins als municipis de destinació. "La distància fins a Peníscola és considerablement més extensa que fins a la resta de punts de recepció de turistes de les costes catalanes, per la qual cosa cal cercar fórmules que faciliten l'arribada d'aquests turistes fins a la nostra costa" assegurava la gerent.
Els hotelers de la ciutat s'han donat cita amb el TTOO en el Patronat avui per a tractar de solucionar aquesta qüestió i altres, "amb l'objectiu d'organitzar arribades de grups de turistes russos a la localitat" explicava.
El Patronat s'encarregarà de "reforçar la presència de la informació de la destinació en els fullets del TTOO", explicava Rafael Suescun, president de l'organisme autònom, "així com de traslladar la necessitat, al Patronat Provincial, de reforçar la promoció de la Costa de Azahar a Rússia a través de l'organització de viatges de premsa i viatges de familiarització".
Després de la Setmana Santa els hotelers es tornaran a donar cita amb Natalie Tours amb la finalitat d'aportar solucions i propostes per a l'increment d'arribades del turista rus als seus hotels, tenint en compte l'esforç que això suposa quant a adaptació de personal format en l'idioma del país, la formulació d'oferta de serveis que el turista rus demana, etc. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola