Notícies

;
01 abril 2009

Peníscola, objecte d'estudi dels Erasmus d'UJI

Peníscola ha acollit avui seixanta estudiants del Programa Intensiu Erasmus d'Anàlisi de Destinacions Turístiques de la Universitat Jaume I de Castelló.
El grup, format per estudiants de la mateixa universitat castellonenca i de les universitats de Salford a Regne Unit i de Pirkanma a Finlàndia, han visitat el municipi, n'han conegut el patrimoni i hi han rebut una conferència, de part de la gerent del Patronat Municipal de Turisme del municipi, Beatriz Rosa, en què se'ls presentava el model de gestió turística que s'està aplicant en l'actualitat.
Els estudiants que participen en aquest programa estan tots en últim curs de la diplomatura de Turisme i tracten d'analitzar la capacitat de les destinacions turístiques de referència de la província de Castelló per a rebre turisme de creuers.
Peníscola, amb la recent constitució de l'Estació Nàutica Benicarló-Peníscola i la sol·licitud del Pla de Competitivitat per a la potenciació del producte nàutic en la zona, “està treballant en aquesta línia, analitzant les necessitats del perfil de turista que demanda aquest tipus de serveis i apostant per la posada en valor de tots els nostres recursos per fer de Peníscola una destinació competitiva en aquest segment”, explicava Beatriz Rosa.
Els estudiants, després de visitar Peníscola i la resta de destinacions programades, realitzaran una memòria de propostes referent a la temàtica del programa, informació que es remetrà al Patronat Municipal de Turisme, “d'on estem segurs que eixiran idees molt interessants per a aplicar en la gestió de la nostra destinació i la seua adequació al segment dels creuers” assegurava la gerent. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola