Notícies

;
27 marzo 2009

Literatura benèfica: Estampas de Peñíscola recaptarà fons per a la restauració de l'ermita de Sant Antoni

Durant la presentació als mitjans de comunicació l'autor, Miguel Castell, ha estat molt clar:  “els qui paguen els quinze euros que costa cada exemplar, no estan comprant un llibre, sinó que estan col·laborant en la reconstrucció de la nostra benvolguda ermita”.
Aquest és l'esperit del projecte, assegurava Andrés Martínez, alcalde de la ciutat,  “a través del nostre Patronat Municipal de Turisme hem volgut donar suport a aquesta idea, amb la finalitat de divulgar el nostre costumari i contribuir a la  conservació del nostre patrimoni”.
Estampas de Peñíscola, de Miguel Castell, es presenta així en societat, com una compilació de vivències i experiències  inspirades en el passat i present de la Ciutat a la Mar a través dels ulls d'una família protagonista que duu el pes narratiu del veritable fons del llibre,  el record i la construcció d'un egodocument de ficció novel·lat.
Tal com resa el pròleg de Juan Bautista Simó, cronista oficial de la ciutat, “resulta imprescindible tenir escrita aquesta altra història, ja que corre perill de perdre's”, que augmenta el seu valor si considerem el seu propòsit últim que no és cap altre que la contribució a la reconstrucció de l'ermita de Sant Antoni.
La primera edició posa a la disposició del públic mil exemplars, distribuïts en punts de venda habituals de la ciutat, com quioscs i llibreries, “on cada amant de la història i el patrimoni de la nostra Peníscola podrà adquirir el seu exemplar a favor de l'ermita” assegurava Eliseo Castell, president de l'Associació pro Restauració de Sant Antoni. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola