Notícies

;
24 marzo 2009

L'Ajuntament es prepara per al SAC

El personal d’atenció al públic i els responsables de cada departament han iniciat les preses de contacte amb els consultors per a analitzar la situació actual de l’atenció ciutadana en l’administració local.
A través d’una ronda d’entrevistes que acabarà demà, T-Systems, la consultora que coordina el projecte, avaluarà les possibilitats del nou SAC i elaborarà una sèrie de propostes per a la seua posada en marxa.
El Servei d’Atenció Ciutadana concentrarà en una ubicació única les distintes activitats que tinguen a veure amb l’atenció al públic, com, per exemple, el Padró o el Registre, entre altres. “Açò vol dir que en un únic lloc podrem solucionar qualsevol qüestió que plantege el ciutadà que hi acudisca” explicava l’edil responsable del projecte, Jesús Ayza.
Aquesta setmana els consultors avaluen el personal i fan auditoria de les seues funcions per establir perfils i processos per al nou servei. Amb les conclusions de la seua anàlisi, l’Ajuntament tindrà “les pistes necessàries per a posar en marxa aquest servei necessari i beneficiós per al ciutadà, que en una ubicació única podrà resoldre qualsevol tràmit o consulta sense haver de peregrinar per distintes dependències” assegurava.
Amb la seua posada en funcionament, es completa bona part, doncs, de la segona fase del projecte l’Ajuntament Prop del Ciutadà II, “una nova oportunitat per a nosaltres de seguir sent referent en l’aplicació de les noves tecnologies i tendències en el camp de l’atenció ciutadana i en l’apropament de l’administració als veïns i veïnes del municipi” valorava.
Tot i que no es barallen encara dates per a la posada a punt del servei, “les tasques s’estan fent, la consultora ja està treballant conjuntament amb els tècnics municipals i s’està avançant amb pas ferm per a assegurar que el servei serà veritablement útil i eficaç per als contribuents” assegurava Ayza. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola