Notícies

;
16 marzo 2009

El nou centre sociocultural, llest en octubre

Després de la pertinent aprovació de l'expedient de Contractació de l'obra el passat mes de gener, l'Ajuntament ha adjudicat provisionalment l'obra a la mercantil Actia Iniciatives S.L.

Després dels deu dies establits per a la presentació de la documentació requerida, la Junta de Govern Local podria adjudicar definitivament l'obra perquè, després dels quinze dies previstos, s'iniciaren els treballs. “Si el procés segueix el seu curs, abans d'un mes veurem obrers treballant en el solar on se situarà el nou centre sociocultural” assegurava l'edil de l'àrea, Romualdo Forner, després de la Junta.

El nou edifici comptarà amb tres plantes i àtic on s'albergarà un espai social per a la celebració de festivals i altres activitats públiques, la biblioteca municipal i sales d'exposicions.

La inversió en aquesta nova infraestructura, és la inversió central del pressupost per al present exercici, i suma un total d'1.314.119,60 €, “una inversió important a càrrec de les arques municipals que oferirà als ciutadans de Peníscola un espai útil i obert a l'ús i gaudi de tots” assegurava.

L'antic casal municipal va ser derruït fa tot just dos mesos per a donar pas al nou projecte que “s'espera siga referent en disseny, utilitat i servei al ciutadà” ampliava l'edil.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola