Notícies

;
16 marzo 2009

Preparatius per la Setmana Santa

Durant tot el mes de març, la Regidoria de Nucli Antic juntament amb la Regidoria d'Obres i Serveis han programat una sèrie d'actuacions de millora en la ciutat prèvies a l'arribada de la Setmana Santa.
En el Nucli antic, una empresa del municipi s'encarrega de la supervisió i correcció del paviment, aplicant diferents sistemes antilliscants sobre la pedra i arreglant solcs i desnivells provocats per l'erosió i la circulació continuada. A més, abans de final de mes, es rematarà la peça de pedra del Portal Fosc que estava inacabada.
D'altra banda, la brigada municipal està arreglant i pintant les casetes de socors de la platja Nord i realitzant treballs en el paviment i ferm de l'Av. d'Espanya, l'artèria comercial del municipi.
Prèviament a aquestes tasques, la brigada municipal s'ha encarregat de revisar i repintar la forja del Nucli antic “com és habitual dintre del programa d'actuacions previstes per al nucli històric de la ciutat” assegurava l'edil del Nucli Antic, Romualdo Forner.
Per la seua banda, Agustín Fresquet, edil de Platges, ha destacat el paper de la brigada en l'adequació i millora dels llocs de socors, “que són propietat municipal i donen servei als milers de persones que s'acosten a les nostres platges durant la Pasqua”.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola