Notícies

;
13 marzo 2009

El Concurs d'Idees per a l'event promocional, en marxa

Després de l'aprovació de les bases per al concurs d'idees per part de l'últim Consell d'Administració del Patronat Municipal de Turisme de Peníscola, aquestes s'han enviat avui per a la seua publicació en el BOP.
Les persones físiques o jurídiques que tinguen intenció de concursar podran presentar les seues propostes d'esdeveniment durant quinze dies, després de la publicació en el Butlletí Oficial, en el Registre General del Patronat, “perquè el jurat en puga seleccionar una entre totes les que concursen” explicava el president de l'ens, Rafael Suescun.
L'objecte del concurs és obtenir la idea “més innovadora, singular i viable que tinga per objectiu la promoció turística de la nostra localitat” assegurava, per la qual cosa el plec de condicions administratives aprovat contempla la possibilitat de presentar “qualsevol tipus d'esdeveniment turístic, cultural, esportiu i/o d'esplai”.
Després dels quinze dies previstos per a la presentació de les diferents propostes, el Jurat decidirà segons els criteris prèviament establits i reflectits en el plec, com serà la millor opció.
El concurs estableix un premi per al concursant la proposta del qual haja estat seleccionada, que puja a 2.000 €. A més, podrà ser adjudicatari del contracte de desenvolupament i execució de l'esdeveniment.
Així mateix, contempla la possibilitat d'atorgar un segon i tercer premi de 1.000 € i 500€ respectivament.
El cost de la realització de l'esdeveniment haurà de ser de fins a 144.000 €, finançats al cinquanta per cent per la Diputació de Castelló i el Patronat Municipal de Turisme de Peníscola.
Es poden consultar les bases en el perfil del contractant de la pàgina web de l'Ajuntament de Peníscola i el personal del Patronat resoldrà els possibles dubtes dels interessats.
L'esdeveniment “hauria de desenvolupar-se de forma preferent en els mesos de maig, juny o juliol, no obstant això, depenent de la naturalesa del mateix, es contemplarà la possibilitat de portar-lo a terme en un altre període d'enguany” explicava Suescun.
Per al present exercici, el Patronat Municipal de Turisme ha planificat les inversions en promoció a través d'un pla de mitjans i diferents accions de promoció directa, l'assistència a fires i l'organització de viatges de familiarització. “L'esdeveniment que es porte a terme haurà de contribuir, doncs, a la finalitat de totes les actuacions que impulsem, per això prevaldrà el seu caràcter promocional” assegurava.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola