Notícies

;
06 marzo 2009

Las redes, de Javier Arcenillas, el Primer Premi

Durant l'acte d'inauguració de l'exposició de les fotografies presentades a concurs, s'ha fet públic  el nom dels guanyadors de la convocatòria.
Javier Arcenillas, veí de Madrid, ha aconseguit el primer premi per la fotografia titulada Las redes i aconsegueix així l'aportació econòmica del guardó, dotat amb 300 €.
El segon premi ha sigut per a Vicente Guill per Recogida de la aceituna valorat en 200 €. I el tercer premi ha estat per a Mar Martínez per la imatge titulada Les mans que movien el món premi valorat amb 100 €.
Les fotografies guanyadores, les deu finalistes i les restants estaran exposades en el Castell de Peníscola fins el dia 31 de març, on els visitants podran gaudir del naturalisme d'algunes i de la ironia d'unes altres, totes amb un objectiu comú: buscar l'essència del significat de La Dona Treballadora, temàtica sobre la qual es basava el concurs en aquesta tercera edició.
En l'exposició predominen les imatges testimonials, amb crus primers plans on les arrugues a la pell de dones d'edat quasi assusten, el tercer premi, on les mans d'una anciana treballen la terra, fa estremir.
Les tres imatges premiades mostren dones treballant amb les seues pròpies mans, la mar i la terra, temàtica molt relacionada amb l'activitat econòmica de sector primari que encara sobreviu a la localitat. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola