Notícies

;
05 marzo 2009

El projecte de recuperació de les fontetes en marxa

L'Ajuntament ha encarregat a l'arquitecta Pepa Balaguer la redacció del projecte bàsic i d'execució de les obres de “condicionament ambiental de l'àrea de la bassa portuària en la base exterior del  baluart de Santa Anna” tal i com resa l'acta de la Junta de Govern.
Després de la promesa electoral de l'alcalde de recuperar la zona de les fontetes, aquest és el primer pas cap a l'execució de l'obra, “i per a, així, recuperar les nostres fontetes” assegurava el primer edil.
El projecte encarregat, a més de contemplar-ne l'execució preveu un Estudi de Seguretat i Salut i el desenvolupament de la instal·lació d'il·luminació en la zona.
“Amb probabilitat el projecte estarà llest per al pròxim mes de maig” explicava l'edil d'Urbanisme, Romualdo Forner, per la qual cosa el procés de licitació de l'obra es duria a terme durant els mesos d'estiu i, després de la temporada de major afluència de turistes a la ciutat, s'iniciarien les obres.
El projecte, a càrrec dels pressupostos de l'Ajuntament de Peníscola, puja al voltant de 250.000 € i s'enfrontarà a través d'una ampliació de crèdit que es va realitzar en el pressupost de l'any passat que es revisarà a l'efecte. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola