Notícies

;
13 febrero 2009

Peníscola en el cupó

L'alcalde, Andrés Martínez, rebia aquesta setmana la visita del delegat territorial de l'ONCE a la Comunitat, José Manuel Pichel, acompanyat pel delegat provincial, Miguel Benages, per a valorar la possibilitat d'utilitzar la imatge de Peníscola com a il·lustració d'un cupó.
Els representants de l'organització es van mostrar “molt interessats amb la possibilitat d'il·lustrar un cupó de l'ONCE amb la imatge d'un municipi tan representatiu del turisme en el mediterrani” assegurava el primer edil.
Els tràmits a realitzar ara se centren a traslladar la proposta de la delegació autonòmica a la nacional perquè aquesta valore la idoneïtat de la proposta.
“Les expectatives són bones, per la qual cosa agraïsc profundament l'interés dels representants autonòmics i la molèstia que s'han pres per visitar la nostra ciutat i donar suport la nostra idea” explicava.
El cupó podria vendre's qualsevol dia del mes d'agost d'aquest mateix any, una data “molt adequada pel perfil turístic de Peníscola, sent a més una oportunitat fantàstica per a promocionar la seua oferta en cada racó d'Espanya”, assegurava. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola