Notícies

;
06 febrero 2009

Després de Fitur, el Patronat es reactiva

Després de les diferents reunions programades durant els dies dedicats a professionals en Fitur, les conclusions per a enguany estan “bastant clares, sembla que la tendència a la reserva d'última hora, pel que fa al turista internacional, serà la tònica dominant durant aquesta temporada” explicava Beatriz Rosa, gerent del Patronat Municipal de Turisme de Peníscola, durant la compareixença davant la premsa.
Distintes són les conclusions després de la cita madrilenya, “Peníscola centrarà la seua estratègia promocional en la inversió per la gestió de qualitat i a obrir nous mercats davant la pròxima obertura de l'aeroport de Castelló” assegurava l'edil de l'àrea, Rafael Suescun, per a “incloure Peníscola dins de les primeres opcions dels turistes a l'hora de prendre la seua decisió”.
“Estem treballant per a incrementar el nombre d'arribades del turista internacional que cerca entorns naturals privilegiats, i demana experiència i infraestructures de qualitat”, assegurava, “i així motivar la seua reserva amb la màxima promptitud”.
Les diferents reunions mantingudes amb més d'una vintena d'operadors turístics estrangers, fan esperar una multiplicació de les arribades de turistes de fora de les nostres fronteres després de la campanya i l'obertura de l'aeroport. No obstant això, la tendència, per l'actual conjuntura econòmica, és la reserva a últim moment, “per la qual cosa el Patronat està ja estudiant l'assistència a fires regionals, amb tracte directe amb el client final, per a promoure les arribades de turistes europeus” comentava Rosa.
Les reunions concertades amb les oficines de Bèlgica, França, Holanda, Rússia, Alemanya i Regne Unit, han facilitat contactes i informació al Patronat “amb l'objectiu de treballar les estratègies per atraure els diferents perfils de turista de cadascun dels països” informava Suescun.
Així, “malgrat la crisi, Peníscola està treballant dur per obrir nous mercats i consolidar els actualment ja coneguts, com el turista nacional”, explicava.
Durant aquesta temporada Peníscola també promocionarà els seus recursos menys coneguts a través d'una campanya televisiva a escala nacional, “que serà una de les apostes d'enguany del Patronat”, comentava l'edil. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola