Notícies

;
05 febrero 2009

Viatge de premsa amb periodistes txecs i russos

Durant el matí d'avui, un grup de premsa especialitzada en el sector de la República Txeca i Rússia, ha conegut la destinació estrella de la costa castellonenca i han estat rebuts per les autoritats municipals.
L'equip de reporters, liderat per un dels periodistes emblema de la televisió txeca, Slavek Horsky, ha pogut conéixer els atractius turístics de Peníscola.
De la jornada s'espera repercussió en revistes especialitzades i mitjans generalistes d'ambdós països, a més del naixement d'un projecte "molt interessant per a la promoció de la destinació en mercats emissors emergents com ho són els països de l'est en aquest moment" assegurava l'edil de l'àrea, Rafael Suescun. La proposta esmentada es concreta en l'edició d'un llibre, amb distribució en llengua txeca i en rus, d'un llibre-guia de viatges per al públic eslau.
"El compromís del Sr. Horsky de portar a terme aquest projecte és francament interessant ja que parlem de països on Peníscola fa ja uns anys que intenta fer-se un lloc" assegurava.
Per la seua banda, l'alcalde de la ciutat, Andrés Martínez, ha rebut la visita de comitiva i ha facilitat els contactes pertinents als reporters perquè aquests pogueren disposar de tota la informació. "És fonamental que la premsa estrangera es fixe en nosaltres, parle bé de Peníscola i promocione la nostra oferta" valorava el primer edil.
El públic rus representa per a Peníscola un mercat interessant pel nivell adquisitiu de la seua nova classe mitjana, és un turista que prefereix estades perllongades i fidel a les destinacions que visita, "per tant, potenciar la promoció en aquests països, davant la pròxima obertura de l'aeroport, centra l'estratègia promocional de Peníscola fora de les nostres fronteres" comentava Martínez. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola