Notícies

;
29 enero 2009

El llagostí i el caragol omplen l'estand de Peníscola

L'oferta gastronòmica de la Ciutat a la Mar ha protagonitzat l'acte central en l'estand del municipi durant el dia de la Comunitat Valenciana.
Un any més, l'Associació Gastronòmica de la ciutat ha col·laborat amb el Patronat Municipal de Turisme organitzant l'espectacular muntatge de marisc autòcton. En aquesta ocasió s'ha recreat una palmera amb fruites i s'ha rematat amb els típics caragols. L'escena s'ha completat amb dos tòtems guardians abillats amb escuts on es podia veure la lluna de l'escut del Papa més emblemàtic del municipi i la silueta del Castell de Peníscola.
Han inaugurat la tradicional i multitudinària degustació les autoritats de la comunitat, el president Francisco Camps, acompanyat pel vicepresident, Vicente Rambla, al costat de la consellera de Turisme, Angélica Such, han donat per iniciada la mostra gastronòmica degustant els caragols i llagostins de Peníscola.
Durant la visita, l'alcalde de la ciutat, Andrés Martínez, ha aprofitat per a comentar diferents aspectes referent al turisme amb el president de la Generalitat i li ha sol·licitat celeritat pel que fa al projecte del port esportiu de Peníscola.
“La inversió en infraestructures és fonamental perquè una destinació turística siga competitiva, per això és important reivindicar la importància de projectes que fomenten i complementen l'oferta d'oci de la nostra ciutat”, comentava Andrés Martínez.

La novetat
Enguany s'han lliurat als visitants les cassoletes promocionals de la gastronomia  peniscolana. A iniciativa de la societat gastronòmica s'han preparat per a l'ocasió uns plats de ceràmica amb el dibuix del caragol i el nom de la Ciutat a la Mar.

Les xifres
Més de 120 Kg de marisc
Més de 3.000 visitants Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola