Notícies

;
26 enero 2009

Un bonsai de Peníscola representarà la Comunitat en el Congrés Europeu de Lorca

L'Om Campestris, amb més de quaranta anys d'antiguitat i al voltant de vint anys de cures minucioses, ha aconseguit classificar-se per al Congrés Europeu del Bonsai, representant a la Comunitat Valenciana.
Va ser escollit en la fase preliminar de Mutxamel i competirà en la final europea de Lorca, el pròxim mes de març, amb exemplars seleccionats de 17 països participants.
Les particularitats d'aquest exemplar radiquen en la seua copa arrodonida "estil granera", en l'argot propi, i el seu "nevari", és a dir, la forma de la ramificació de les seues arrels.
Les dimensions de l'exemplar són setanta centímetres d'alt i seixanta d'ample, una proporció adequada segons l'organització.
Miguel Ángel Taus, propietari del bonsai seleccionat,  pertany a l'Associació Irta Bonsai Peníscola i duu acaronant a aquest om en miniatura més de 22 anys.
L'entitat,  que agrupa als amants d'aquest art mil·lenari japonès en la Ciutat a la Mar, participa de diferents activitats culturals i festives en el municipi, i té la intenció de presentar candidatura, l'any entrant, per a celebrar la pròxima fase prèvia d'aquest certamen a Peníscola. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola