Notícies

;
05 diciembre 2008

Peníscola prepara el desé aniversari del seu Pessebre Vivent

Després d'una dècada de dedicació, el grup d'actors i actrius amateurs que participen en l'escenificació del Pessebre Vivent a Peníscola, s'ha proposat celebrar l'aniversari del seu segon lustre com correspon.
Per a començar, el reclam del cartell anunciador, ha comptat amb la col·laboració de Sergi Cambrils, artista local de reconegut prestigi que ha volgut, con el seu estil particular, evocar l'escena del naixement.
Aquesta imatge, es representarà de cap nou i amb personatges reals en els Jardins del Castell de Peníscola els dies 27 i 28 de desembre i 3 i 4 de gener, dos caps de setmana de gran concurrència a la Ciutat a la Mar.
A la parròquia de Santa Maria ja fa dies que s'estan reunint els representants dels grups participants en la recreació, organitzant cada detall perquè no quede res a l'atzar en aquells dies.
Al voltant de 200 persones evocaran el pueble de Betlem entre les murades de la ciutadella de Peníscola, un marc incomparable per a l'escenificació esmentada.
El naixement, la visita dels Reis Mags, l'Anunciació, la recuperació dels antics oficis, entre altres, seran les escenes que podran reconéixer els visitants.
“Un any, aquest 2008, per a recordar els inicis i felicitar-se pel camí recorregut” assegurava l'edil de Cultura, Matilde Guzmán, qui aprofitava l'ocasió per a felicitar l'organitzación.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola