Notícies

;
22 octubre 2008

IVAJ presenta la nova campanya d'esquí

El director general de Joventut, Adrian Ballester, ha assenyalat aquest matí en l' Espai Jove de Peníscola, amb motiu de la presentació de la campanya de neu 2008-09, que “des de la Generalitat treballem perquè cada vegada un major nombre de joves obtinguen avantatges, a través del Carnet Jove o participen en els programes i propostes de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ)”

Adrián Ballester, acompanyat per l'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez i la regidora de Joventut, Amparo Bayarri, ha explicat que actualment són 4.353 els joves posseïdors del Carnet Jove en el Baix Maestrat, una xifra que augmenta a mesura que empreses públiques i privades aposten pels joves. A més, totes les entitats que s'adhereixen al Carnet Jove es poden trobar en el web: www.ivaj.es

Programes del IVAJ en la Comarca

“Les nostres prioritats se centren a crear condicions per a l'autonomia juvenil”. En aquest sentit, Adrián Ballester s'ha referit al Programa de Creació d'Empreses que va beneficiar l'any passat a 5 empreses joves, per un import de 3.142,27 euros. També es van concedir 16 ajudes al lloguer d'habitatge per un import superior als 10.000 euros.

Un altre dels àmbits és la formació i, concretament, el Programa Eurocursos, a Irlanda i França per a estudiants de Batxillerat i Formació Professional. De la comarca aquest estiu van viatjar 15 joves, procedents d'Alcalà de Xivert, Benicarló, Sant Mateu, Traiguera i Vinaròs. L'IVAJ finança la beca que ascendeix a 2.000 euros per jove i que li permet tenir una estada d'estudis a l'estranger.

En l'Espai Jove del Baix Maestrat es va atendre l'any passat un total 4.478 jóvens, dels quals 2.446 van ser dones i 2.032 hómens que van realitzar un total de 7.560 consultes. També el centre d'informació juvenil de Traiguera va rebre una ajuda per a equipament.

Nova campanya d'esquí 2008-2009

El director de l'IVAJ també ha presentat en l'Espai Jove la campanya d'esquí 2008-2009, “volem facilitar la pràctica d'esports d'hivern a preus assequibles, per a la qual cosa oferim 14.000 places", ha indicat.

“Aquesta campanya que es desenvoluparà a partir del 5 de desembre de 2008 i finalitzarà el 13 d'abril de 2009 ofereix una gran varietat de possibilitats i destinacions. Els joves poden escollir entre diferents modalitats com les setmanes blanques i caps de setmana en estacions d'Andorra, Pirineu Català i Serra Nevada així com els programes de bus blanc i aprén a esquiar d'un o dos a les estacions de Valdelinares i Javalambre” ha explicat Adrián Ballester.

El termini d'inscripció està obert i “esperem que els joves del Baix Maestrat tant d'Educació Secundària, universitaris o associacions juvenils s'organitzen, consulten la disponibilitat de places en www.ivaj.es i s'inscriguen per a viure una experiència esportiva i d'interacció social en alguna de les activitats programades des del Pont de la Immaculada fins a Pasqua”.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola